16 Şubat 2016 Salı

İlk defa oynadığımız legolar...

Merhabalar cimcimeler,

Berilcimcimem ile havalar güzel olunca hiç evde duramıyor alıyoruz pusetimizi ,yorulursak bineriz, atıyoruz kendimizi sokaklara, parklara, evimizin aşağısındaki güzel sahile. Yanımıza da atıştırmalıklarımızı alıyoruz. Tabi dışarda da ne kadar dükkan çarşı pazar varsa dolaşıyoruz. Yine bu serüvenimizde Tedi mağazalarında gördüğümüz legolardan bahsetmek isteriz biz beğendik fiyatı da uygun mu uygun. Kızlar için ve erkekler için 2'şer seçenek var. Atlı olan ,Beril böyle diyor, 10 lira ve cafe olan da 15 lira. Erkekler için de sanırım inşaat ve kamyon vardı. Legoları bozuyoruz yapıyoruz yapıyoruz bozuyoruz. Zaten Beril maşallah bi puzzle bir de lego 10 kere bozar yapar. Bir de migrostan aldığımız dora sesli hikaye kitabımız var. O da 10 lira. Beril hikaye okunmasını çok sever bi de kıramıyor kitap isteklerini alıyoruz.
 Biz beğendik bir de sizinlr paylaşmak istedik.

Sevgiler 





6 yorum:

  1. Yaz gelsin artiiikkk!!!@ biz de evde çok sıkıldık. Yeni logolar almam lazim benim de eskiler aşındı yaptıkları şekiller bozulunca isyandalar bizimkiler. Burda bulabilir miyim bilmiyorum...

    YanıtlaSil
  2. Yaz gelsin artiiikkk!!!@ biz de evde çok sıkıldık. Yeni logolar almam lazim benim de eskiler aşındı yaptıkları şekiller bozulunca isyandalar bizimkiler. Burda bulabilir miyim bilmiyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nisan ayına 1 ay kaldı yağmurlu da olsa hava ısınıyor en azından. Beril de kendikendine şarkılar yapmış " sonbaharda yapraklar sararır yaz gelince güneş açar çocuklar dışarı çıkar parkta oynar" diyor. Güldürdü beni cimcime yaa.. Kırşehirde bilmiyorum acaba var mı? Açıkçası şu 100 liralık legolara verdiğim paraya ben acıyorum. Artık hepsi çin malı diyorum ama :-S kırtasiye tarzı, mahalle oyuncakçılarında olabilir belki ya da ben imternetten satış yapan yerlerde bulursam paylaşırım.

      Sil
  3. Ah ben de almak istiyorum böyle legolardan ama Ada'nın her bulduğunu ağzına götürme huyu var. Mecbur bekliyoruz. Çok da güzelmiş. Güle güle kullansın Beril :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tşk ederiz. En güzelleri Ada'nın olssun. :-) napalım herşeyin vakti var insan hayatında. Bunu Beril ile daha iyi öğrendim. :-)

      Sil
    2. Tşk ederiz. En güzelleri Ada'nın olssun. :-) napalım herşeyin vakti var insan hayatında. Bunu Beril ile daha iyi öğrendim. :-)

      Sil