1 Kasım 2016 Salı

İşte aradığınız... Tuvalet Çizelgeleri :)





Merhabalar,

Biz tuvalet eğitimi sırasında çizelgelerden faydalandık tabi. Tuvalet eğitimi serüvenimizden bahseden yazılarımızda ŞURADA ve ŞURADA bir blogger okuyucumuz yorumunda çizelgelerden bahsedince bir ışık yandı ve hemen işe koyulduk. Çocuklar için onların en sevdiği çizgi film karakterleri resimli birer tuvalet çizelgesi hazırladık. Berilcimcime'nin annesinde grafikerlik de var. :) Zaten  ŞURADAKİ doğum günü hazırlıklarımızdan az çok tahmin etmişsinizdir. Hepsini Berilcimcime'nin annesi hazırladı.


Hem .png formatında resim olarak yükledim resimlere sağ tıklayarak "Farklı kaydet" tıklayarak kaydedebilir.

Hem de resimlerin altındaki "PDF olarak" yazan yere tıklayarak .pdf formatında A4 boyutunda yazdırmaya hazır olarak indirebilirsiniz. :)

Bunları indirdikten sonra her tuvaletini başarılı bir şekilde yaptığında kalp, yıldız, gülenyüz gibi stickerlardan (çıkartmalar) çocuğunuza vererek, kendisi boşluklara yapıştırarak başarısını pekiştirip ödüllendirebilirsiniz. :)

Bu arada Berilcimcime'nin annesinin de MAKYAJ KUTUSU isimli bir blogu da var. Naçizane ziyaretimize bekleriz. :)

Bol öpücükler...

4 yorum:

  1. tımams ihtiyacı olanlara sölüyüm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir çocuğun olsun da fellik fellik aramaz mısın acaba :) o zaman beni anarsın :)

      Sil
  2. bizde yaza başlayacağız inşallah bende şimdiden hem düşünmeye hem arastırmaya başladım yazılarınız güzel fikir oldu özellikle bunları kaydettim bile teşekkürler :)
    http://herteldehayat.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o zaman tuvalet ile ilgili yayınlarımıza muhakkak bakmalısın :) Tuvalet kitaplarımıza da bak muhakkak. Tuvalet eğitimi etiketinden hepsine ulaşabilirsin. Yakında Tuvalet eğitim araçlarından da bahsedeceğim. adaptör lazımlık gibi :)

      Sil