4 Kasım 2016 Cuma

Walter! Endişeye Gerek Yok! Artık hiçbir şeye endişelenmeyeceksiniz! :)


Merhabalar,

Bu akşam sizlere dün akşam yatmadan önce okuduğumuz kitabımızdan bahsetmek isteriz. :) Kitabımızın adı "Walter'ın Endişeye Gerek Yok Giysisi". Bu kitabı da kitapyurdu.com'dan satın almıştım. Fiyatı uygun fakat fiyatına göre hem fiziksel olarak hem de içerik bakımından çok kaliteli bir kitap.
Biraz bahsetmek gerekirse Bu kitap Arkadaş yayınlarına ait 1001 çiçek kitaplar'dan çıkmış. Yazarı Rachel Bright, çevirisini Belgin Selen Haktanır yapmış. Bazı kitaplar o kadar düz mantık çevriliyor ki bırakın çocukları kendiniz bile bazen anlamıyorsunuz. Ama bu kitapta böyle birşey yok. Çok resimli bir kitap.

Kitapta Walter ve arkadaşları Şirinkent'te yaşıyorlar. Walter yapısı itibariyle çok endişeli biri. Herşeyden endişe duyuyor "ya öyle olursa, ya böyle olursa..." hep olumsuz şeyler düşünüyor. Yine böyle bir durumdan arkadaşlarının hazırladığı Endişeye Gerek Yok Giysisi yardımıyla bu duygusundan sıyrılıp başarıya ulaşıyor.
Kitabın arka yüzündeki yazıyı da aşağıda paylaşıyorum.

Biz bu kitabı çok sevdik. Sizinle de paylaşmak istedik.

Arka Yazı; 

"Hepimiz zaman zaman endişelerniriz bir şeylerden. Ama hiçbirimiz bunu Walter'ın yaptığı gibi yapmayız. Şirinkent'in en önemli günlerinden biri olan Spor Günü yaklaşıyor ve Walter'ın endişeleri tamamen kontrolden çıkmak üzere. Acaba Winnie ve diğer arkadaşlarının onun için hazırladıkları Endişeye Gerek Yok Gİysisi Walter'ın  bu günü atlatmasını sağlayabilecek mi?

Özgüven arttırıp bol bol güldüren bu hikaye, arkadaşlarımız sayesinde endişelerimiz geride bırakabileceğimizi anlatıyor."

Sevgiler ...


4 yorum:

  1. Civil civil blogunuz cok begendim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her zaman bekleriz bu cıvıltıya :) Bu güzel yorumun için çok teşekkürler

      Sil
  2. Ne güzel bir kitap, efendim :)

    YanıtlaSil