19 Kasım 2015 Perşembe

Hayvanlarımız...

Beril ile evde sıkılıp kendimizi sokaklara attığımız vakitlerde marketleri dolaşırken bulduğumuz uygun fiyatlı oyuncaklarımızdan biri. A101den almıştık.

Yine market gazilerimizin birinde tedi den aldığımız hayvan puzzle oyuncağı da paylaşmak istiyorum bu da çok pahalı değil tahminen 20 lira civarıydı.


3 yorum:

  1. Allah bağışlasın Birsen Hanım. Ne güzel kızınız için blog açmışsınız, çok hoşuma gitti :) Takibe aldım sizi. Makyaj Kutusu'da sizin blogunuz değil mi? Oradan da takip edecektim ama açık değil takip kısmı. Şimdilik benden bu kadar, yine gelirim. Bloguma da beklerim. Sevgiler, Gökçe :)
    www.blogluyorum.net

    YanıtlaSil
  2. Gökçe hanımcım çok teşekkür ederim. Ben bir makyaj kutusu bir berilcimcime bir beril bir eşim 100 bin parça oldum galiba. :-) :-o bu yorumunuzu atlamışım. Çok mutlu oldum yorumunuzu okuyunca. Gfc dedikleri takip değil mi? Açık zannediyorum ama hemen kontrol edeyim karışıklık yapmış olabilirim :-)

    YanıtlaSil
  3. Gökçe hanımcım çok teşekkür ederim. Ben bir makyaj kutusu bir berilcimcime bir beril bir eşim 100 bin parça oldum galiba. :-) :-o bu yorumunuzu atlamışım. Çok mutlu oldum yorumunuzu okuyunca. Gfc dedikleri takip değil mi? Açık zannediyorum ama hemen kontrol edeyim karışıklık yapmış olabilirim :-)

    YanıtlaSil