26 Aralık 2016 Pazartesi

Lanet Enfeksiyon Hakkından Gelir Enjeksiyon!... Ve vitaminler...


Merhabalar,

Uzun zamandır bloglarımıza yeni kayıtlar ekleyemedik. Hiç böyle yapmazdık ama böyle oldu. Neden mi? O zaman okumaya devam... :)

Güzeller güzelim Berilcimcimem neredeyse bir ay önce ateş ve öksürük şikayetiyle doktorumuza başvurduk. Doktorumuz bir antibiyotik ile 1 haftada öksürük kesildi. tam ohh ucuz atlattık derken 2 gün sonra ateş geri geldi. Buna kusma da eşlik etti. İşte bu andan itibaren başladı hikayemiz. Tahlillerimizde enfeksiyon var ama boğazda değil, kulakta değil, idrar, gaita hepsi normal maşallah ama bir yerde birşey var. Neyse geniş spektrumlu bir antibiyotik başladık ama kusma şiddetlenince döndük iğneye. Yavrum 12 tane iğne oldu sabah akşam. O da biz de çok bunaldık. Allahım bu günleri bize bir daha yaşatmasın. Ama beterinden de sakınsın :) Çok korktuk. Bugün tahlillerimiz temiz ama sanki yine hastalanacakmış gibi geliyor korkuyorum. :( Bu arada birkaç da faydalı bilgi paylaşayım. 

Doktorumuz kış için bize Nutrigen kış şurubunu tavsiye etti Propolis olan. Tadını beğendi Berilcimcime :) Biz Berilcimcime daha 2 yaşında Rekomega isimli bir balık yağı şuruba başlamıştık menşei Norveç idi. Yoğun kıvamlıydı ve  portakal tadındaydı. Beril severek içiyordu. Yaklaşık 3 ay önce Rekomega bitince babası Ocean Balık yağı almış bir de üzerinde lezzet ödüllü demez mi? Ben bile içemedim. Çocuk ne yapsın iğrenç bir tadı var. Neyse dönelim Rekomega'ya dedik bir aldık değişmiş şurup menşei Norveç iken olmuş Türkiye derken o yoğun kıvam gitmiş yerine su gibi birşey olmuş balık kokusu bile yok :( Bıraktık onu da. Şimdi Nutrigen Propolis kullanıyoruz. Her eczanede yok ama istetirseniz eczanenizden getiriyorlar. 

Bu sefer ki alışımızda bir de oyun kartı hediyesi varmış çok sevdik biz. 


Not: Bu yazımız kesinlikle reklam amaçlı değildir. Kullanmak isteyen annelerimiz lütfen doktorlarına danışarak alsınlar. Biz öyle yaptık :)


3 yorum: